28 Ιδέες Σχεδιασμού Σιδερένιων Κιγκλιδωμάτων Κεντρικής Πόρτας που Δίνουν Στιλιστική Πινελιά στην Ασφάλεια

img_3

Αντίθετα με τη δημοφιλή άποψη, η κεντρική πόρτα έχει σημαντική επίδραση στην πρώτη εντύπωση που έχουν οι επισκέπτες του σπιτιού σας. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν το σχεδιασμό της κεντρικής πόρτας με σιδερένιο κιγκλίδωμα, καθιστώντας σημαντική την επιλογή του κατάλληλου υλικού.

img_4

Τα κιγκλίδωματα για την κεντρική πόρτα μπορούν να κατασκευαστούν από σίδερο, ατσάλι και αλουμίνιο σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Το σίδερο (χυτό και σφυρηλατημένο) δίνει μια διακοσμητική όψη στις πόρτες. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, ωστόσο, είναι επιρρεπές στη διάβρωση.

img_5

Το αλουμίνιο είναι ένα ελαφρύ, αλλά και ανθεκτικό υλικό που αντιστέκεται στις περισσότερες καιρικές συνθήκες. Τα κιγκλίδωματα αλουμινίου μπορούν να βαφούν με σκόνη σε διάφορα χρώματα.

img_6

Ωστόσο, οι σχεδιασμοί αλουμινένιων πορτών μπορεί να διαβρωθούν και να αποχρωματιστούν λόγω οξείδωσης, κάτι που τις καθιστά ακατάλληλες για περιοχές κοντά στη θάλασσα.

img_7

Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι ήπιο και ευέλικτο, προσφέροντας μια κομψή εμφάνιση λόγω της λαμπερου και επιφανειακου φινιρισματος του, με μεταλλική λάμψη, και είναι δημοφιλές σε μοντέρνα σπίτια.

img_8

Παρακάτω βρίσκονται μερικά εντυπωσιακά σχέδια κιγκλιδωμάτων για την είσοδο του σπιτιού.

img_9

.

img_10

.

img_11

.

img_12
img_13
img_14

.

img_15

.

img_16

.

img_17

.

img_18

.

img_19

.

img_20

.

img_21

.

img_22

.

img_23

.

img_24

.

img_25

.

img_26

.

img_27

.

img_28

.

img_29

.

img_30

.

img_31

.

img_32

.

img_33

Σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας what-ever.gr για να ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και την αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών μας. Επισκεφθείτε μας σήμερα και δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας!

Credit: Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο